dagen min !

Idag har jeg vært med vida. Vi har vært i skogen å tat bilder. Det var kjmpe gøy, men når vi kom dit så hadde vi ikke minne kortet i kaemeraet så da måtte vi dra hjem å hente det å så dra tilbake. Kameraet er ikke så bra så det ble ikke så mange brae bilder men,men. Skal legge ut bildene sesere idag. Tror spørsålsrunden kan vare litt legere en til mandag så da legger jeg bare ut et innlegg om det når det nærmer seg.

 

 

 

Imorra er det kokuranse igjen (Eiker open) Jeg gleder meg utrolig mye. Det er i dramen å vi skal være der klokka 10 på morningen. Klakka 5 skal vi på matta å oppte. Det var kjmpe gøy i paris så det skal bli gøy men det som er det morsomste er ikke viken plass man kommer på.Det som er viktig er å opptre være på matta og ha det gøy med lage.Vise hva vi kan. Det er mange som tror at cheerleading bare er duskedamer som står å heier på fotball kamper osv .... men det er det ikke. Det er en lag sport for både gutter og jenter. Det er forskjellige lag fra alder å utifra hvor du bor. Du trener styrke,kondisjon osv.... Det er også viktig med lag samarbeid. Det var litt om cheerleading.

Husk spørsmålsrunde

FRIDALK<3

2 kommentarer

Ammar

24.11.2012 kl.19:51

kullt!! skal dit å

Ashna

25.11.2012 kl.00:23

Kos deg fridaa!:* <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits