Tar aldri slutt

Denne dagen har vært så lang og jeg blir aldri ferdig med lekser. Orker ikke ...... + det skjer så mye fortiden. Jeg hater lekser. Når du kommer hjem så synes jeg man kan ha fri resten av dagen. Du har jobba på skolen i 6 skole timer så skal du hjem å jobbe mere med lekser. Det er ikke rart folk ikke gjør lekser. Å viss du har mye å tenke på, trener mange dager i uka,går på skolen og div selvsagt blir man sliten. Man får ikke så mye fritid lengere som før. Alt ble forandret fra slutten av 6klasse til 7. Med både venner og andre ting. Alt er i oppløsning...... Noen flere som har det sånn?  

 

Fikk ikke blogga igår eller det vil si at jeg ikke gjorde det bare. Er utrolig slten om dagen og det tar lang tid med lekser fordi jeg egentlig ikke vil gjøre de. Så sitter man jo litt på pc-en også gjør man litt lekser så tar det hele dagen. Ja også skal du jo på trening å.  

 

 

FRIDALK<3 

2 kommentarer

24.01.2013 kl.20:11

så enig.

madelenae

26.01.2013 kl.15:26

kjempe bra blogg <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits