Oppsumering

TORSDAG : 

Var på senteret med Ida og Annie. Skulle kjøpe gave til Amanda. Jeg kjøpte ikke noe selv så... ja. Så tita vi litt og spiste. 

Fredag:

Etter å ha sitti på skolen å sett på klokka. Endelig ferdig på skolen NÅ er det påskerferie!! Dro hjem og satt å så på tv littegrane og var en tur og handla. Var også med Nima. Senere på kvelden kom Vida etter at hun hadde vært i stallen. Hun nattet hos meg og vi hadde det huggelig sammen. Vi så en film som heter Mer eller mindre mann ... den var utrolig dårlig så det er en film som jeg ikke anbefaler å se. 

Lørdag:

Dro på senteret igjen med Vida. Der møtte vi Nima og var med han. Celine kom også så da var vi jo også med henne. Vida fikk ordna gave hun også å ble med på felles gave med meg,Annie og Ida. Jeg kjøpte bare en t-shorte. Kan sikkert legge ut et bilde ellerno senere...  Så dro jeg og vida i bursdag til Amanda. Vi hadde det kjempe gøy! Så på sinister som vi alerede hadde sett en gang før og ja spiste og kosa oss. 

 

Søndag: 

Bare sløva helt.... rett og slett. Sett på tv og vært på pc-en ikke noe spess. Veldig interesangt nei egentlig ikke i det hele tatt. 

 

 

FRIDALK<3 

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits