2 days

Hei ! 

 

Nå er det bare to dager til jeg reiser til Rhodos. Jeg glede meg utrolig mye siden det er lenge siden jeg har vært i syden. Jeg skal prøve å ta så mange bilder som mulig,men det er ikke sikkert jeg tar det med over alt.... Den uken som jeg er borte kommer jeg ikke til å blogge med mindre det er noe nett på det stedet vi skal bo. Det kan hende jeg oppdaterer litt om det er nett, men det er veldig usikkert. 

 

 

Etterpå skal jeg og Hedda dra til bøkeskogen for å ta bilder. Jeg vet ikke om jeg får lagtr ut bildene fordi i det siste så har nette vært helt nede nesten så jeg kan ikke love  noe. Jeg skal prøve så godt jeg kan. Tror jeg trekker vinnere av LINKRUNDEN imorra. Det er ikke for sent å mld seg på i dag. 

Når jeg har litt god tid så tenkte jeg å vise dere hvordan jeg fikser håret som jeg ble spurt om på spørsmålsrunden. Vet ikke når det blir, men sansynligvis etter syden en gang.  

 

-FRIDALK 

 

 


 Bilde fra EM <3

Én kommentar

Christine Nguyen

05.07.2013 kl.19:12

Hei Frida!

Jeg skal også reise til Rhodos, men deet er litt lenge til.

Det kunne ha vært gøy å treffe deg der :)

God tur!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits