08.10.2013

Hei ! 

 

I går etter trening så farget jeg håret rødbrunt. Det ble en del ujevnt, men jeg dro til frisøren rett etter skolen i dag med Celine også stripet jeg håret. Kan sikkert legge ut et bilde imorra. Tok bilder med drakt i går på trening så her er noen bilder. 

 

-FRIDALK
2 kommentarer

anonym

09.10.2013 kl.14:56

Kan du ha sminke video?

Hvem er bestevennene dine?

Har du følelser for noen nå?

Hvilken gutt stoler du mest på?

Har du kamera isåfall hvilket ?

Hvem sporter har du gått på ?

Hvem blogger leser du ?

Liker du merke klær ?

Hva har du fra appel ?

Kan du ha mange videoer ?

Hva savner du mest fra sommer ferien ?

Cathrine

12.10.2013 kl.18:27

Hallo!!!!!!!! Først av alt at dennne siden er den feteste blogggen på hela blogg.no, det synes jeg 100%! Jeg må bare si sorry for at jeg ike har skrevet kommentar tidligere men noken gongar så er jeg berre littegrann utslitt så ender man opp med å glemme det. Fordi det er ekstremt manga frekkje sender inn komentarer. Jeg har selv fått slemme kommentarer før når jeg hadde blog. Det var utrolig opprørende. Jeg håpper inderlig at du ikkje får noen sleme komentarer og at du får en million ganger flere fine komentarer. Fordi jeg ikke lenger har side tykjet jeg at jeg skulle dele ein link til ein konkuranse som jeg akkurat har signert opp på. Premien er et gavekort. Jeg håper inderlig at jeg vinner, men hell så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig kjekt om du deltok!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits