P A R I SPå Lørdag ringte vekkeklokka halv 9, men det tok en stund før jeg og Betina gikk for å spise. Siden jeg er veldig kresen så likte jeg ikke så mye av det som var der.  Derfor spiste jeg  polarbrød på rommet. Vi hadde litt tid før vi skulle møte opp til konkurranse klokka halv 1, så vi gikk å kjøpte starbucks. Vi gikk litt rundt på disney store og de butikkene som var. Vi tok på oss drakter og sminket oss før vi skulle møte opp. Det var tid for kunkurranse og vi skulle konkurerre mot 9 andre lag. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå. Vi hadde jo ca. halve laget nytt. Vi varmert opp og snart var det vår tur til å gå på matta. Det var så varmt der!! Det var vår tur til å kjøre show så nå gjaldt det.... hadde noen feil og noen fall, men det gikk helt greit til å være vår første konkurranse sammen. Dagen gikk og premiutdelingen kom. De ropte opp og vi kom på 4.plass. Jeg ble egentlig ganske fornøyd. Etter at konkurransen var ferdig så hadde vi litt tid til å dusje og gå i disney village. Så hadde vi banket hvor vi hadde pyntet oss i kjoler eller annet penttøy. Det var veldig koselig med laget og vi hadde det veldig bra resten av kvelden. Jeg ble mye bedre kjent med Cecilie, Julia, Stina og Rebekka og det er jeg glad for. De er så utrolig herlige jenter å være med. Vi måtte være på våre egene rom 11, men det ble ikke natta med en gang for å si det sånn.... Vi prata om alt mulig rart , så på tv og hadde latterkrampe. Vi sovna til slutt da. 

 

På søndag skulle vi møte klokka halv 10 eller 10 ellernohusker ikke helt, men da måtte vi være ferdig pakket å klare til å resie. Vi skulle dra på sightsing og stopp blandt annet ved eifiltårnet. Jeg som hadde vært på det før syntes ikke det var sånn veldig gøy, men siden jeg satt med Rebekka og vi satt rett ved Cecilie, Julia, Stine og mange andre så gikk det helt fint. Når vi stoppet ved eifiltårnet så gikk jeg rett bort til en sånn "kjosk" å kjøpte crepe altså pannekake med nutella og jordbær. Det var så godt og jeg tror faktis det er noe av det beste jeg har smakt! Jeg hadde med kameraet da så jeg fikk tatt noen bilder, men ikke så veldig mange. Vi stoppet også et annet sted utenfor en sånn byggning. Vet ikke helt hva det var siden jeg ikke fulgte helt med. Vi stoppet ved eifeltårnet et kvarter mens det andre stoppet bare i 10 min. På det andre stoppet tok jeg noen stunte bilder med gruppa mi. Vi dro til en resturant for å spise middag, men jeg likte ingen ting av det vi fikk eller jeg likte lasagnen, men det var ikke ferdig stekt og jeg ble veldig kvalm så da spiste jeg det ikke. Når middagen var ferdig så kjørte vi videre til flyplassen og skjekket inn. Det som var veldig dumt var at det nesten ikke var noe å spise der og det var utrolig dårlig, fikk spist en halv baguett. Så reiste vi hjem og alvsluttet turen. 

 

-FRIDALK

 

Legger ut flere bilder imorra 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits