Jul 2013

Nå er det en stund jeg har blogget, men jeg har ikke hatt så mye tid til det. På julaften spiste vi pinnekjøtt med poteter og kålrabi stappe. Til dessert spiste vi riskrem med bringebær saus, også julekaker og is mens vi åpnet gaver. I år fikk jeg flere gaver en i fjor. Det var egentlig helt greit å få noe annet en penger selvom det var det jeg ønsket meg. Fikk mye fint så da gjorde det ikke så veldig mye. Jeg hadde det veldig fint med familien og vi så på mange julefilmer, blant annet reisen til julestjernen og polarekspressen. 


1.juledag: Jeg,mamma og broren min dro til bestemor og bestefar. Vi skulle spise lunsj og kose oss sammens med mange andre. Det ble servert masse god mat, horn, reker, ribbe, julepølse, kjøttkaker og masse mer. Etter vi hadde spist så snakket vi og så var det kaker og is. Dette er noe vi gjør hvert år. Jeg synes det er helt greit fordi det er liksom i jula hvor alle er samlet og koser seg. 

Hva pleier du å gjøre i jula?//har din familie noen tradisjoner? 

-FRIDALK

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits