Redigering + litt til

Har jeg sittet å redigert to bilder eller det er ikke akkuart så mye redigering men.... ja. Bare legger dem ut uansett. Nå skal jeg dusje og legge meg snart. Men først tenkte jeg å blogge litt. Idag har jeg vært med Annie. Vi har vært på pc-en,sett litt tv og faktisk spilt mario på Wii. Hahahah litt barnselig men.....ja,ja. Det er så lenge siden vi hadde spilt det å hadde så lite liv så da bare spilte vi litt. Har hat en koselig. Imorra skal jeg å klippe meg så skal jeg påp senteret med annie etter det. Jeg gleder mag faktis eller sånn at jeg tror det blir utrolig gøy. Vet ikke hvorfor men dette er bare en følelese jeg har. Sikkert fordi jeg ikke har vært der på en stund. ♥  HVA HAR DU GJORT IDAG ? 

 

 

FRIDALK<3

 


Veldig lett redigering........ 

 

HVA SYNES DU OM BILDENE ? 

30. januar ....

Etter skolen idag så har jeg vært med andy.Gjorde ikke noe stort ikke noe spennende så..... men etter to timer ellerno så dro jeg til posten og andy dro hjem. På posten møtte jeg vida og da hentet jeg ball kjolen min. Så gikk vi å bestilte oss litt mat. Jeg ble utrolig fornøyd med kjolen å gleder meg til å bruke den. Nå vi var ferdig og hadde spist så ble hun med meg hjem til jeg skulle på trening. Treninga var utrolig gøy men flyeren min var syk så det var litt dumt. Men alle blir jo syke en agng i blant da. Men det var liksom sånn ja da er treninga slutt. Det føtes som om vi nesten ikke hadde trent særlig lenge men det hadde vi jo. Jeg kommer ikke til å legge ut bilde av kjolen før ballet pga at jeg vil ikke at alle skal kunne se den. Men skal legge ut bilder av ballet sener når det har vært værtfall. Skulle egentlig rediger noen bilder idag men det ble vist ikke tid til det som jeg håpet på..... 

 

 

FRIDALK<3

Pakke i posten

Idag så fikk jeg pakke i posten. Det er en joggebukse som jeg har bestilt for andre gang nå. Jeg måtte bestille den igjen pga. sist gang klarte mamma å bestille til men/gutter. Det var ikke kult...

FRIdalk<3

Hva synes du ?

Hvitløksbaguetter

Nå har jeg kommet hjem fra skolen og jeg har laget hvitløksbaguetter med smelta ost. Det er så godt.... Også sitter jeg på pc-en.


FRIDAlk<3

Inspirasjon

Spørsmålsrunde !

video:large


Det tok ganske lang tid før jeg fikk lagt den ut siden jeg ikke fikk redigert den. Ohså skulle jeg på camping og da var det for dårlig nett. Men endelig her er den..... 

 

 

FRIDALK<3

Ost og kjeks !

Hei nå sitter jeg å ser på vær gang vi møtes og spiser ost og kjeks. Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye er fordi at nå er jeg på skeikampen på camping og da er det utrolig dårlig nett. Nå har jeg redigert spørsmålsrunde videoen men får ikke lagt den ut. Må legge den ut når jeg kommer hjem imorra eller mandag. Så håper jeg du koser deg resten av helga. ??

FRIDALK<3

Tidligere idag var vi å sto på slalom men sto ikke veldig mye siden det var utrolig mye tåke. Jeg liker ikke at det er tåke nå jeg kjører slalom siden jeg ser ikke noe. Noen som er enige ?


Jo når jeg var i bakken så var det en som ringte meg med skjult nummer.H*n sa at h*n likte bloggen min veldig godt osv. Men jeg vet ikke hvem det var så det hadde vær hyggelig om du kommentert at det var deg. ?

Tar aldri slutt

Denne dagen har vært så lang og jeg blir aldri ferdig med lekser. Orker ikke ...... + det skjer så mye fortiden. Jeg hater lekser. Når du kommer hjem så synes jeg man kan ha fri resten av dagen. Du har jobba på skolen i 6 skole timer så skal du hjem å jobbe mere med lekser. Det er ikke rart folk ikke gjør lekser. Å viss du har mye å tenke på, trener mange dager i uka,går på skolen og div selvsagt blir man sliten. Man får ikke så mye fritid lengere som før. Alt ble forandret fra slutten av 6klasse til 7. Med både venner og andre ting. Alt er i oppløsning...... Noen flere som har det sånn?  

 

Fikk ikke blogga igår eller det vil si at jeg ikke gjorde det bare. Er utrolig slten om dagen og det tar lang tid med lekser fordi jeg egentlig ikke vil gjøre de. Så sitter man jo litt på pc-en også gjør man litt lekser så tar det hele dagen. Ja også skal du jo på trening å.  

 

 

FRIDALK<3 

spørsmålsrunden ....

Jeg har spilt den inn men jeg må redigere den først. Så den kommer ut når jeg har redigert den. Nå skal jeg ut med Nima,Jonathan og annie. Så detter blir et raskt innlegg bare. 

 

 

FRIDALK<3

Hva er dysleksi egentlig ?

Dysleksi er er en form for skrive og lesevanseker som er en svikt i det fonologiske systemet (klarer ikke å avkode ordet automatisk dvs. at når man hører et ord vet man ikke hvordan man skriver det).Men det er ikke det samme som å aldri kunne bli flink! Det finnes teknikker så man kan bli bedre, og verktøy som kan gjøre det enklere.

 

For noen er det å få en dysleksi-diagnose en stor lettelse. Det er en forklaring på de tingene man har funnet vanskelig. Noen føler at de endelig kan akseptere sine vansker uten å måtte føle seg dum og utilstrekkelig hele tiden.

For andre igjen kan det være vanskelig å takle en dysleksi-diagnose. Man føler seg kanskje annerledes og teit. Noen vil kanskje tenke at det betyr at de ALDRI vil lære seg å lese og skrive skikkelig.

En ting er ihvertfall sikkert: Med en god utredning for lese- og skrivevansker / dysleksi vet man mye mer om hvordan man lærer, og hvilke forutetninger man har. Når man får vite at man har dysleksi er det lurt å undersøke hvilke muligheter som finnes, og hvilken hjelp man kan få.

Dyslektikere kan også ha andre vansker enn lese- og skriveproblemer. Mange har flere vansker samtidig, og disse vil kunne forsterke hverandre. Det er vanskelig å konsentrere seg lenge om gangen om noe som er vanskelig. Derfor vil mange som har lesevansker ha problemer med å konsentrere seg om lesing. ADD/ADHD kan gi problemer med lesing selv uten språkvansker. De som har både ADHD og dysleksi strever ekstra tungt. 
Noen dyslektikere har problemer med å lære matematikk, mens andre er gode i matematikk. Det er derfor ingen klar sammenheng mellom lesevansker og mattevansker. I skolen kan lesevansker alene gjøre matematikk vanskelig.

Personer med dysleksi kan også ha språkvansker, og noen lider også av synsproblemer i tillegg til dysleksi. 

 

HAR DU DYSLEKSI ?!?!??!  

 

 

FRIDALK<3

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits