ny blogg

Hei! 

 

Nå skal jeg og Nora begynne å blogge sammen på en felles blogg. Vi fant ut at vi hadde lyst til å prøve det. På bloggen skal vi blogge om trening, hverdag, sminke og inspirasjon også skal vi prøve og legge ut en video annenhver uke. Nå skom vi er to som blogger så tror jeg det kommer til å bli mere oppdateringer på bloggen og en del flere videoer. Kommer til å starte å blogge på den imorra. Bloggen finner du HER

 

FRIDALK

 
F J E L L E T

Heii, jeg har ikke blogget på en uke nå det er mange grunner til det, men skal ikke bruke så mye tid på å skrive hvorfor. 

 

I helga så er Nora med meg på fjellet på Skeikampen. Vi startet med å spise frokost også var det bare og reise i bakken.Etter at vi hadde stått i et par timer så dro vi hjem å skiftet så var det ut langrenns tur. Holder på å lage vlogg som vi kommer til å legge ut etter helga ellerno. Nå har vi nettopp kommer hjem fra skitur og vi er veldig sultene så nå lager pappa mat til oss. det skal bli godt! Senere i dag skal vi se film å kose oss.

 

-FRIDALK
 

video: room tour

 

 

-FRIDALK

Video kommer utover dagen

Nå har jeg nettopp kommet hjem og skal redigere romvideoen. I dag så skal jeg på trening og ellers ikke så veldig mye. Resten av helgen har jeg ikke noen planer annet en å trene på søndag.Gleder meg til å trene i dag fordi vi øver fram mot NM. Det er utrolig gøy sammtidig er det litt skummelt og måtte prøve nye ting, men det går som oftes bra. 

-FRIDALK 
outfit

Jeg fikk en kommentar om jeg kunne lagge ut outfit. Så i dag så gjorde jeg det, men jeg glemte helt å legge det ut siden jeg ryddet rommet. Jeg ryddet det helt strøkent så nå har jeg nettopp dusja og filmet. Det gjensår bare å redigere den så kommer den ut. Vet at bloggingen ikke er på topp for tiden, men det er mye trening og skole framover. 

 

-FRIDALK 

 
07.01.2014

Nå har jeg ikke blgget på noen dager. Det er pga. trening og at jeg ikke har vært hjemme. Jeg var i vestby og i bursdag i helgen også har jeg overnattet med en vennine. Har ikke følt jeg hadde noe å skrive om i det hele tatt så da blogget jeg heller ikke, men i dag så kjøpte jeg utløser til kamera. Så framover så skal jeg prøve å fa tatt noen outfit bilder. Jeg er hos mamma denne uka, men rommet mitt er så rotete så jeg skal filme romvideoen så fort jeg får rydda det. 
Vida overnatter i dag så det var kos. Lenge siden vi gar fått vært ordentlig sammen nå...  Noe du savner eller vil se mer av på bloggen? 


-FRIDALK

 
 

Nyttårsfeiring i bilder

 

-FRIDALK

 
Nyttårsaften

I går var det nyttårsaften. Jeg var på en hytte med mange venner av oss. Vi spsite kalkun, grønnsaker, poteter og saus. Det var veldig godt, jeg bare elsker kalkun, ahah. Vi spiste masse god dessert som var brownis, is, sjokoladepudding og vaniljesaus. Det var en stund å vente til klokka ble 12.00 så jeg og Ingrid så på en film som heter Chalet Girl. Jeg anbefaler virkelig den filmen! Klokka ble 12.00 en gang og vi gikk ut for å fyre opp fyrverkeri. Vi hadde kjøpt to store batterier. Resten av kvelden koste vi oss med sjokolade og annet digg. 

 

 

-FRIDALK
Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits