Lite blogging

Det kommer til å bli lite blogging mens jeg er på camping. Det er så Dårlig nett her. Men har laget en video med en Vennine som jeg kommer til å legge ut.


FRIDALK<3

Klipt meg

Igår så var jeg å klipte meg og stripet håret. Det tok nesten tre hele timer ..... irriterende! Selvom det tok lang tid så ble jeg veldig fornøyd. Jeg skal legge ut bilde men ikke akkurat nå. kanskje imorra vet ikke om jeg får tid. Drar på påskerferie imorra så jeg vet ikke om jeg rekker stor før jeg drar. Får se hva jeg får til. Jeg har tenkt til å legge ut de få innkjøpene mine men vet ikke om jeg skal ha det på innlegg eller video. Hva synes dere ? 

 

 

 

//Hva skal du i påsken!?//

 

FRIDALK<3

Rb.no

Detter er noen bilder fra rb.no :


//hva synes du om bildene?//FRIDALK<3


Oppsumering

TORSDAG : 

Var på senteret med Ida og Annie. Skulle kjøpe gave til Amanda. Jeg kjøpte ikke noe selv så... ja. Så tita vi litt og spiste. 

Fredag:

Etter å ha sitti på skolen å sett på klokka. Endelig ferdig på skolen NÅ er det påskerferie!! Dro hjem og satt å så på tv littegrane og var en tur og handla. Var også med Nima. Senere på kvelden kom Vida etter at hun hadde vært i stallen. Hun nattet hos meg og vi hadde det huggelig sammen. Vi så en film som heter Mer eller mindre mann ... den var utrolig dårlig så det er en film som jeg ikke anbefaler å se. 

Lørdag:

Dro på senteret igjen med Vida. Der møtte vi Nima og var med han. Celine kom også så da var vi jo også med henne. Vida fikk ordna gave hun også å ble med på felles gave med meg,Annie og Ida. Jeg kjøpte bare en t-shorte. Kan sikkert legge ut et bilde ellerno senere...  Så dro jeg og vida i bursdag til Amanda. Vi hadde det kjempe gøy! Så på sinister som vi alerede hadde sett en gang før og ja spiste og kosa oss. 

 

Søndag: 

Bare sløva helt.... rett og slett. Sett på tv og vært på pc-en ikke noe spess. Veldig interesangt nei egentlig ikke i det hele tatt. 

 

 

FRIDALK<3 

 

 


 

Friendship test (video)

 

FRIDALK<3

Trening over ......

Da var treningen over før påskeferien. Det er så mange som var syke på trening idag så jeg fikk ikke gjort så mye. Nå sitter jeg å slaper av.  Jeg og Amanda har spilt inn en video men jeg har ikke redigert den enda men den kommer så fort som mulig. Jeg skal ikke si hvordan video det er......  Hva synes du om det du designet ? 

 

 

FRIDALK<3 

Bilder og videoer fra NM

 

LØRDAG DAG 1:

 

LØRDAG DAG 1:
LØRDAG ..VENTER SPENT PÅ RESULTATENE :

 

Lørdag lå vi på 2.plass


 

SØNDAG DAG 2:

Fikk andre plass og ble kvalifisert til EM ! <3BANKETT SØNDAG:

 

 


Søndag dag 2 video:

 

Lørdag dag 1 video: 

 

 

FRIDALK<3

Tidlig kveld....

Idag var den sste treningen før NM. Vi skal møte opp halv 9. Så det betyr at jeg må stå opp klokka 7 ca. Det er da jeg står opp når jeg skal på skolen. Det er utrolig tidlig. Det blir nok en lang dag. Jeg gleder meg masse. Vi får vite om vi er blandt de 5 beste på kvelden. Siden resultatene kommer ut på nett så skal vi være samla når vi får vite det. Vi drar derfor til hallen etter konkurransen. Jeg håper vi kommer vider til søndagen. Det blir utrolig gøy. Om du vil se live kan du se det på tv2 sumo til 49 kr. Men ja som sagt det blir en lang helg med lange dager så nå skal jeg legge meg. Natta <3

 

 

FRIDALK<3

 


photoshoot : Amanda <3  Y
 O
 L

 L O
 V
 E 

 

//HVA SYNES DU OM BILDENE ?//

 

 

 

FRIDALK<3

Fikk ikke lagt dem ut .....

Ja jeg fikk ikke lagt ut bildene idag. Det var fordi jeg også var på senteret med Andrine. Jeg kjøpte ikke så mye men kan godt vise hva jeg kjøpte imorra om jeg får tid. Skal prøve å få lagt ut bildene imorra men det er ikke sikkert siden det er siste trening før NM imorra. Det er NM i helgen. Jeg klarer nesten ikke tenke på noe annet. Men jeg tror det skal gå ganske bra. Vi skal konkurrere mot 9 andre lag. På lørdag og de 5 beste skal liksom prøve å komme på 1-2 plass på søndag. Viss du gjør det så bli du kvalifisert til EM. Om du kommer ditt så skal du dra til Skottland.FRIDALK<3

Bilder fra jeg og Vida bakte på onsdag. ?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits