something new


// t-skjorte// bikbok // 


// singlet// bikbok// 

// shorts//bikbok//

 

-FRIDALK

photoshoot: synne

 

Jeg hadde ikke veldig mange bilder av synne fordi at hun har de på sitt kamera. Hun prøvde å sende meg noen av bildene, men jeg fikk ikke til å legge dem ut. 

//hva synes du om bildene// likte du dem?//

 

-FRIDALK

Bursdag !

Hei ! 

 

Tror kanskje dette er det eneste innlegget mitt idag pga. jeg har bursdag. Jeg får se om jeg har mere tid i kveld men det tviler jeg litt på. Snart så skal vida og jeg dra hjem å skifte fordi vi skal ut å spise. Jeg har egentlig ikke tenkt på at det kom til å bli så varmt. Jeg hadde bare pakket med meg lang bukse noe som ble ganske så varmt. Idag så var vi på lensemuseet. Det var sånn viking dag der idag... ikke fult så gøy,men siden det var flom der tok jeg med kameraet å fikk tatt en del bilder til minnet ble fult. Legger ut de bildene også når jeg har bedre nett. 

  

 

Ukens spørsmål :

 

Jeg tenkte å ha ukens spørsmål denne uka som kommer. Det er bare å spørre om ting dere lurer på,men ikke spør om ting dere vet jeg ikke kommer til å svare på for det er ikke vits. Tror jeg kommer til å svare på innlegg er ikke sikker. 

 

 

 

-FRIDALK

  

 

 

 

 

bilder kommer

hei !

Igår hadde jeg og synne en liten photoshoot men jeg har ikke lagt ut bilde fordi det tar så lang tid. Det er veldig dårlig nett... enten så kommer de ut når som helst i helga eller til uka. En dag jeg har tid iværtfall. 

 

-FRIDALK

 
Frokost

I helga er jeg og vida hos mormor og bestefar pga. mamma og pappa er på fotball-cup med Truls (lillebror). Derfor er jeg hos mormor og bestefar og vida hadde lyst til å være med. Vi har nettopp spist en deilig frokost etter at vi hadde ligget en stund å bare slappet av før vi i det hele tatt gadd å spise. 

 

-FRIDALKTrening

Hei ! I dag var andre gangen vi har jogga på trening. Det gikk veldig mye bedre i dag en forje onsdag. Når jeg kom hjem så var jeg veldig sliten så da spiste jeg, slapet av og tok meg en dusj . Etter det har jeg sett på tv bare å nå så er jeg veldig trøtt og sliten så tenker det snart blir kvelden.


-FRIDALK

//trener du ? // pleier du å jogge? //

De nye trenings klærne var utrolig bra synes jeg. Det var vært kjøpet !!

Litt nytt

Hei !
I dag har jeg være på XXL å kjøp klær til jogging og trening. Jeg ble veldig fornøyd med klærne!Tror jeg får veldig bruk for det fremover, nå som vi har starta å jogge hver onsdag på trening.

-FRIDALK

diverse

Hei ! 

Jeg skal ikke slutte å blogge selvom det er en stund siden jeg har blogget sist. Jeg har bare ikke tatt meg tid til det ..... Jeg skal ikke fortsette med 30 days callenge,men jeg kommer til å blogge om andre ting. Grunnen til det er pga. jeg ikke følger det opp rett og slett. Jeg klarer ikke å ha det så lenge værtfall ,men kanskje jeg har det om en stund igjen ,men ikke så mange dager. Vi får se :) Jeg skal prøve å bli flinkere, men kan ikke love no.... Har masse treninger famover så det er en av grunnene til at jeg ikke blogger så mye. 

 

FRIDALK<3 

30 days challenge // day 11 & 12

<3 day 11 : et bilde av håndskriften din

<3 day 12: bakgrunnen på mobilen din


FRIDALK<3

Mat video !

// Sett på 1080p HD får mye bedre kvalitet //

 

 

FRIDALK<3

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits