Kommer ikke til å blogge

Hei !

Nå som jeg reiser til scotland kommer det ikke til å bli noe blogging. Skal jo bare være der en helg uansett så da tror jeg nok ikke at jeg blogger der. Jeg skal ta bilder som jeg kan legge ut og kan sikkert ha en innkjøpsvideo om hva jeg kjøper. Dette blir et kjapt innlegg siden jeg mobilblogger fordi jeg ikke har nett så da får jeg bruke 3G.


-FRIDALK

Ny header

Hei ! 

Nå har jeg fått ny header og den er laget av Vida. Vida har også en blogg, men hva skal jeg si ? den har gått i dunken.... Hun var ikke akkurat så veldig aktiv heller så, ja. Vida er også en av mine gode venner som dere sikkert vet fra før. Har skrevet en del om henne å kommer sikkert til å skrive mere også. I natt så overnatter Vida hos meg pga. jeg skal dra imorra så vi har litt tid sammen før det. Det blir kos! Vi hadde en siste trening idag før EM, var egentlig ikke noe hard trening, bare en gjennomgang. 

 

 

Her er linken til bloggen hennes.

 

-FRIDALK 

 

 

 

 

//hva synes du // likte du den?//

video spørsmålsrunden

 

 

-FRIDALK

BØ SOMMARLAND

Hei ! 

 

Imorra skal jeg til Bø sommarland med Annie,Vida,Amanda og Synne. Vi skal dra på sånn tur med Skedsmo kommune.Vi drar ganske tidlig halv 9 og skal være der hele dagen. Jeg gleder meg veldig mye, men da håper jeg selvfølgelig at det blir fint vær og at det er varmt. De siste dagene har det jo bare regnet og det har ikke vært så vamt. Jeg har vært der noen ganger før,da synes jeg det var veldig gøy, håper det blir det denne gangen også ! 

 

 

 

EN LITEN OPPDATERING :

 

Tirsdag: Bø sommarland med Annie,Amanda,Vida og Synne.  

Onsdag :En liten trening før EM og pakke litt.

Torsdag: Drar til Scotland. 

 

Jentekveld

Her er noen bilder fra jeg hadde jentekveld på lørdag:

 

-FRIDALK 

Imorra

Jeg har ikke fått lastet opp spørsmålsrumden på YouTube enda, men jeg skal prøve å få gjort det imorra. Nette har vært litt opp og ned også så jeg fikk ikke gjort det i dag noe som er veldig dumt. Jeg fikk redigert videoen heldigvis. Imorra så skal jeg på trening og etter det så er det generalprøve til EM. Bare to treninger igjen... Jeg gleder meg så utrolig mye!! Har aldri vært med i en så stor konkurranse får,men tror nesten jeg skal sove nå.


-FRIDALK

Gammelt bilde...

spørsmålsunden

Hei !

 

Nå har jeg nettopp spilt inn spørsmålsrunden for 2 gang. Den første videoen ble så dårlig så jeg spilte den inn på nytt, men selvsagt så måtte kameraet gå tom for støm nåen jeg filmet. Jeg skal prøve å få lagt den ut så fort som mulig. Tror nok ikke det blir idag det er veldig usikkert pga. trening og rett i bursdag etter det. Hele laget skal i bursdag til to på laget etter trening i dag. Det er litt tett pakket med ting som skjer for tiden så det er derfor er er ganske så lite blogging. 

 

-FRIDALK 

 

 

 

litt div. bilder :


bursdag til Andrine (tirsdag)


skole avslutning (onsdag)


nebben med jentene (torsdag)

Ny musikk video (we can´t stop)

Hei !

 

I dag så kom den nye musikk videoen til Miley Cyrus. Jeg elsker sangen og likte også musikk videoen også.

Har dere sett den? Hva synes du ? 

 

Spørsmålsrunden kommer snart ! 

 

 

-FRIDALK

 

spørsmålsrunde !

Hei ! 

 

Fikk et spørsmål om jeg kunne ha spørsmålsrunde og det sa jeg ja til. Så nå skal jeg ha spørsmålsrunde,men om det kommer noen spørsmål som jeg ikke liker så kan det henne jeg ikke svarer på de. Da er det bare å spørre i vei. 

 

 

-FRIDALK

 

ferdig med trening

Hei ! 

 

I dag var det jo trening med viqueens incredible. Det var veldig gøy og vi fikk noen samarbedis oppgaver. Vi kjørte show for hverandre og hadde det veldig huggelig. Litt deilig å vite at du har hele dagen på å finne på noe når du slutter 1 isenden for halv 4. Nå så sitter jeg å spieser og har ikke så store planer for dagen egntlig,være med Annie. Har ikke så mye å blogge om så kom gjerne med TIPS!  Kan også lage videoer nå som jeg fikk kamera til bursdag som det går an å filme med, men da trenger jeg tips til hvordan videoer jeg kan lage. 

 

 

-FRIDALK 

 


Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits