Pause

Hei !
Nå har jeg ikke blogget på noen dager fordi jeg ikke har giddet eller glemt det.. Har heller ikke helt motivasjon så derfor bestemte jeg meg for å ta en pause. Vet ikke hvor lenge det blir,men jeg skal ikke slutte selvom det kan bli en stund til.

-FRIDALK

Bilder fra Rhodoskommer flere bilder senere sikkert, men dette har jeg drevet med i hele dag nesten så derfor kan det ta sin tid.... 

 

 

-FRIDALK

Rhodos

Hei ! 

 

I går så kom jeg hjem fra Rhodos. Jeg har kost meg utrolig mye. Først og fremst har vi jo badet både i sjøen og i basengene der. Vi har vært på fine restranger og spist masse god mat. På stranda var det 3 båter å da kunne du sitte på i en sånn ring etter båten. Jeg gjorde det 3 ganger fordi det var så gøy! Man kunne også stå på vannski osv, men det hadde ikke jeg så veldig lyst til da. Onsdag kveld var vi i gammle bye å tittet litt der også var vi på en fin resturang å spiste god mat. Der spiste jeg gyros og det var utrolig godt. For de som ikke har smakt det anbefaler jeg dere å smake det. Jeg har rett og slett bare kost meg hver dag mens vi har vært der. Ikke så mye å fortelle fordi jeg bare har bada, men jeg har jo tatt en del bilder der som jeg skal prøve å få lagt ut til dere. 

 

Linkrunde vinnere kommer..... 

 

 

 

-FRIDALK 

 

 

Rekker ikke ..

Jeg rekker ikke å kåre linkrunde vinnere eller legge ut bilder. Jeg har ikke hatt tid til det i dag å drar imorgen. Skal få gjort det så raskt som mulig når jeg kommer hjem. Blir nok ca. en uke uten blogging... Men starter når jeg er tilbake.


-FRIDALK

2 days

Hei ! 

 

Nå er det bare to dager til jeg reiser til Rhodos. Jeg glede meg utrolig mye siden det er lenge siden jeg har vært i syden. Jeg skal prøve å ta så mange bilder som mulig,men det er ikke sikkert jeg tar det med over alt.... Den uken som jeg er borte kommer jeg ikke til å blogge med mindre det er noe nett på det stedet vi skal bo. Det kan hende jeg oppdaterer litt om det er nett, men det er veldig usikkert. 

 

 

Etterpå skal jeg og Hedda dra til bøkeskogen for å ta bilder. Jeg vet ikke om jeg får lagtr ut bildene fordi i det siste så har nette vært helt nede nesten så jeg kan ikke love  noe. Jeg skal prøve så godt jeg kan. Tror jeg trekker vinnere av LINKRUNDEN imorra. Det er ikke for sent å mld seg på i dag. 

Når jeg har litt god tid så tenkte jeg å vise dere hvordan jeg fikser håret som jeg ble spurt om på spørsmålsrunden. Vet ikke når det blir, men sansynligvis etter syden en gang.  

 

-FRIDALK 

 

 


 Bilde fra EM <3

Linkrunde !

Hei ! 

 

Nå syntes jeg det var på tide med en linkrunde siden det er en stud siden sist. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med bloggadresse. Jeg trekker 1-3 vinnere. Jeg kommer kanskje til å si litt om hver av bloggene, men jeg hvet ikke om jeg gjør det det spørs. Det jeg ser i en blogg når jeg har linkrunde er bra design,fin header,bra orden,skriver om ting som kanskje er interesangt og masse fine bilder. 

 

-FRIDALK

 
 

 

10 random fakta om meg

Hei ! 

 

Det var noen som lurte på om jeg kunne ha 10 random fakta om meg og da sa jeg at det kan jeg ha på et innlegg. Tenkte å ta det nå så ja.... 

 

 

 

 

 

♥ 1: Jeg bruker lese briller å skal egentlig bruke de ganske ofte.

♥ 2: Jeg er veldig opptatt av hvordan klær jeg har på meg.

♥ 3: Klarer ikke å sove med lyse på.

♥ 4: Jeg elsker å høre på musikk. 

♥ 5: Liker ikke dyr så veldig godt.
♥ 6:Jeg liker sommer bedre en vinter. 

♥ 7: Jeg elser å ta bilder.

♥ 8:Venner betyr utrolig mye for meg! 

♥ 9: Når jeg var mindre gikk jeg på svømming i nesten 10 år ca.

♥ 10:Jeg biter negler.

 

 

-FRIDALK

 

 

innkjøpsvideo

 

 

-FRIDALK

innkjøpsvideo

Hei ! 

Nå har jeg spil inn inkjøpsvideoen så jeg skal bare redigere å legge den ut, men det kan hende jeg ikke får lagt den ut pga. det er så dårlig nett her men jeg skal prøve. I dag så har jeg vært en tur på senteret med Marthe,Hedda og Johanne. Det eneste jeg kjøpte var en lepomade,en bh og litt mat. Ikke noe spesilet egentlig.... 

 

 

Litt bilder fra turen:

meg og Maria <3 meg,Synne og Veronica<3

hotellet vi bodde på:)

premiutdeling <3 (sr.)Betina,meg,Vilde,Synne og Thea :)

meg,Vilde,Synne og Thea <3

meg,Vilde,Synne og Thea:) 

Vilde,Betina,meg,Maria,Synne og Thea <3
Vilde,Betina,meg,Maria,Synne og Thea :)

 

 

 

-FRIDALK

Video fra EM

Hei ! 

her er en film av showet vårt... den er filmet fra siden pga pubilkum ikke kunne sitte foran,men bare på sidene. Det var litt dumt synes jeg. De som fikk 1 og 2 plass de var drit gode og hadde et drit høyt nivå !!! kan kanskje legge ut video av dem senere om jeg finner det. 

Innkjøpsvideoen fikk jeg ikke filmet i dag fordi jeg måtte pakke ned tingene siden jeg skulle ta de med, men jeg skal prøve å få gjort det før jeg drar til syden vi får se. 

 

 

 

 

//Hva synes du ?// 

 

-FRIDALK

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits