video: svar på spørsmålsrunden

 

 

 

-FRIDALK

Sliten

Hei :)

 

I dag så har jeg vært ganske så spent på hvem av husene/ leiligheten eller hva det nå en heter, men vi fikk den vi ønsket mest å jeg ble kjmpe glad. Jeg var på trening i sta og vi skulle jogge i dag siden det gjørvi egentlig hver onsdag. Jeg er så slite, er ikke så veldig glad i å jogge heller. Når jeg kom hjem så gikk jeg rett i dusjen også spiste jeg litt. Nå sitter jeg å skyper og slapper av til imorra. det blir en lang skole dag ... slutter ikke før 5 på 3.

 

 

-FRIDALK

 

 

Spent

Hei :)

 

I dag har jeg vært på enda en visning med pappa. Det var veldig fint der og synes det faktisk var finere en den andre vi så på,men det var veldig mange der. Jeg er spent på om vi får noen av leilighetene... Så nå ligger jeg bare i senga å slapper av. Jeg tror jeg kommer til å spille inn spørsmålsrunden på torsdag,men jeg er usikker på når jeg får lagt den ut pga. jeg ikke får nett på mac-en. Skal prøve så godt jeg kan å få lag den ut.

 

 

-FRIDALK

 

 

 

Spørsmålsrunde

Hei ! 

 

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde så dere kan spørre om ting dere lurer på å bli litt bedre kjent med meg ! Det er ikke vits og spørre meg om ting som er personlig... for da kan det hende jeg ikke svarer, men skal prøve å svare på alt. da er det bare å spørre i vei. 

 

 

-FRIDALK

 

 


Dagen i dag

Hei :) 

 

I dag da jeg og Andrine våknet hadde vi utrolig lyst til å dra og bade et sted, men hvor ? Vi fant til slutt ut at vi skulle dra til steinbruvannet. Vi tok buss og viste ikke helt hvor vi skulle og det endte opp med at  vi gikk i 1 time og 20min før vi var fremme... Ganske langt å gå, pluss at det var mest oppoverbakker. Da vi kom fram fant vi oss et fint sted. Der kunne vi både sole oss og hoppe fra berget. Det var utrolig gøy og vi koste oss masse. 

 

 

-FRIDALK

 


24.08.2013

Hei !

 

Jeg har blogget litt dårlig i det siste pga. jeg har vært på utak,trening og visning med pappa,men skal bli flinkere om jeg klarer det. I dag har jeg vært med Andrine og vi har vært litt ute også tok vi en tur på senteret. Jeg kjøpte ikke noe siden jeg ikke har penger akkurat nå så da er det ikke noe å vide. Nå så er jeg hos Andrine og skal natte hos henne. Vi ser på fil og koser oss. 

 

 

 

-FRIDALK

 
Noen bilder tatt i kveld

 

 

 

-FRIDALK

Linkerunde vinnere

Hei ! 

 

Vinnerene av linkrunden er : 

 

 

 

 

Hedda er en jente på 13år, hun elsker å spille fotball og blogge.

Hedda skriver om interessene og hverdagen sin. Hin legger ut en del bilder og videoer. http://heddaix.blogg.no 


Thale er en veldig bli og glad jente som er ganske sporty.

På fritiden går hun på fotball og hun blogger om det som faller henne inn. http://thaale.blogg.no 

Ida er en jente på 12år.

Hun er opptatt av the lord of the rings,hobbit,norrøn mytelogi og superhelter. 

Hun driver med hest og kunstløp.

Ida blogger om alt det rosa bloggere gjør også legger hun også ut bilder av hva hun har lagd og tenget. http://beautifulelven.blogg.no 

 

 

 

 

-FRIDALK

20.08.2013

Hei ! 

 

I dag så var det jo på en måte førske skole dag. Jeg ble ganske overasket over hvordan lassen og læreren var. Trodde ikke at læreren min skulle være så snill om man kan si det. Vi gjorde egentlig ikke noe det eneste var vell å få bøker,vite valgfag,spåkvalg,informasjon og fotografering. Det sto på en plan vi fikk i går at vi slutta kvar over 1 i dag, men læreren (kjell) sa vi kunne dra hjem når vi hadde spist så sa fikk vi dra hjem klokka kvar på 12. Egentlig ganske bra start !

 

 

-FRIDALK 

 

Vil du bli linket ?

Hei ! 

 

Jeg tenkte å ha en linkrunde. Det er bare å skrive blogg adressen i kommentar feltet også trekker jeg ut 1-3stk. Det kommer til å bli helt tilfeldig hvem som vinner....trekker enten imorra eller på onsdag. 

 

 

Imorra så er det utak på treninga så det kan hende at det ikke blir noe blogging,men vi får se. Jeg grur meg litt til å jogge runden siden jeg bare har jogga en gang i sommmerferien. Jeg var helt i ferie-modus at jeg rett og slett ikke gadd. Er egentlig ganske så lat når det ikke er trening hahah.

 

 

-FRIDALK

 
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits