Fin helg med vida

Hei !

 

 

Fra trosdag til i dag har Vida nattet hos meg. Vi har hatt det veldig bra samtidig som hun har vært i stallen og jeg har vært å trent fredag og søndag. Etter skolen i dag så ble Vida med siden hun skulle hente tingene sine osv...  Er ikke så mye annet en det som har skjedd så det var vell egentlig det.

 

 

-FRIDALK

bilde dryss 

//likte du bildene?//hva synes du ?//

 

 

-FRIDALK

Vinn eller fosvinn

Hei !

Jeg har vært veldig dårlig på å blogge, men jeg er litt lei av å skrive...

 

 

På torsdag startet et tv-progam som heter vinn eller forsvinn på NRK1. Det er 5 idretter som blir fulgt en en av dem er Cheerleading. Vi ble i forrgie sesong fulgt av NRK og de følger primert Camilla på laget.I denne serien for man et innblikk i treningsverdagen dems. Serien går på torsdager klokka 20.15.  Førse episode kan ses HER 

 

 

-FRIDALK

Kos etter skolen

Hei !

 

I dag så har vi hatt en veldig bra skole dag syntes ivertfall jeg. Vi hadde sånn dj-kurs hele dagen og lærte om det. Vi fikk lov å gå ca. en halvtime før også så det var ganske digg. Når jeg og Andrine kom hjem lagde vi svler/vaffler.Det var veldig godt, men ble så mett at jeg ble litt kvalm. 

 

 

 

 

-FRIDALK

strawberry and chocolate

-FRIDALK

Helgekos

I dag da jeg og Alex hadde spist forokost og vært litt opp måtte alex dra siden hun skulle på trening. Så jeg har vært med Nora og Thea og vi har kost og veldig. Vi har laget pizza og set 2 filmer : Let me inn og creep. Jeg likte creep best siden jeg allerede hadde sett let me inn en gang før. Bortsett fra å se på filmhar jeg egentlig ikke gjort stor annet en å dusje og være på pc-en.


 

 

-FRIDALK

Ny header

Heii :) 

som dere ser så har jeg fått ny header. Den er laget av en som heter Jenny og hun er utrolig flink til å redigere bilder osv. ! For å gå inn på bloggen hennes kilkk HER 

 

//hva synes du? //likte du den?//

 

 

-FRIDALK

video: innkjøp

 

Hei ! 

 

I går så var jeg på jolly et sånn fritids senter eller hva jeg skal si. Det var for hele 8.trinn og jeg syntes det var veldig hygelig. Etter det så var jeg med vida for at hun skulle hente ting fordi hun skulle natte. Og i dag har jeg ikke gjort så veldig mye siden vida måtte dra ganske tidlig, men alexandra ringte så dra dro vi på senteret. KJøpte ikke no spess to ting bare... en top og en bh. Så i dag så overnatter alexandra. 

 

 

-FRIDALK

Foto med Betina

//like du bildene? // hva synes du?//

 

 

-FRIDALK

GIRL POWER

Hei !

 

Grunn til fravær er pga. dårlig nett og hektiske dager, sorry for det.

I går så var jentene på skolen assa alle tror jeg nesten invitert til noe som heter Girl power. Det er en kulb for bare jenter som man kan være med på. Det er på tirsdager og på de tirsdagene skal vi gøre ting som vi bestemmer eller har lyst til som fks: Hobbykvelder,selvforsvarskurs,make-up kurs,matlaging,foto-kurs,filmkveldr og mye mer. Alt dette skal være gratis og det høres kjempe gøy ut. Å om ca. litt over en uke så skal vi ha selvforsvarskurs. Jeg gleder meg utrolig mye til å lære det. Samtidlig til alle aktivitetene eller hva jeg skal kalle det så får man jo være med mange hyggelige jenter noe som er veldig bra!!

 

Jeg har tenkt å lage en video om ikke så alt for lenge ... Om du har noen forslag så er det bare å kommentere det så skal jeg se om jeg får gjort det. Som sagt så sliter jeg fortsatt med nett på mac-en så det er veldig dumt.

 

 

-FRIDALK

 Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits