Får ikke sove :(

Får ikke sove tenker så mye på morgen dagen. Er så spent på å dra. Føler meg helt våken... Men jeg må jo sove da så jeg får prøve videre. Natta ?


FRIDALK<3

Har helt glemt å si det men vi var i Romerikes blad ??

TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG !

Dette er et innlgg om ting du kanskje vet eller ikke vet. Vil du vite mere om meg så bare les viss du hater meg så ikke les da vell.

1. Jeg har dysleksi.

2.Jeg er veldig sjenert.

3.Er veldig beskjeden.

4. Snakker lite med folk jeg ikke kjenner.

5.Er kanskje litt vanskelig å bli kjent med.

6.Venner er utrolig viktig for meg.

7.Elsker å shoppe med venniner og kompiser.

8.Jeg er glad i å reise å oppleve nye ting.

9.elsker å høere på musikk.

10. Jeg liker å vare i aktivitet. Jeg går på Cheerleading som dere sikkert vet nå.

 

FRIDALK<3

Bilder :-)

Dette er bilder fra vi gikk til skolen idag !

Gikk med Vida og Amanda ?

FRIDALK <3

PARIS 2 days

PARIS ! ♥

Detter er ting over det vi skal gjøre........

Dag 1. Program i Paris: torsdag skjer det ikke stort annet enn at vi ankommer hotellet og sjekker inn. Vi reiser i tigers klær/farger. Trenerne som er med skal se at vi tilhører tigers på tur.

Dag 2 .  Fredag blir det muligens trening, så vi må ta med treningstøy. Etter en evnt trening skal vi på sightseeing i Paris. Her trenger vi vanlige klær. Vi spiser middag i Paris etter sightseeingen.

 

Dag 3.  Lørdag er det konkurranse, vi må husk drakt. Vi skal spise fin middag på kvelden og da skal vi pynte oss, gjerne i kjole<3

Dag 4. Søndag skal vi i disneyland frem til vi reiser på kvelden igjen.

 

 

Dette er da det vi skal gjøre i paris ! Det ser ikke ut som det er så mye men det er det. Vi drar dit for å konkurere. Dette blir den første konkuransen min jeg har vært med på. Eller jeg har vært med på en konkuranse før men det var bare på de som går på pee wee. Pee wee er de nest minste. Rett etter sommerferien så var jeg på utak til jr. Jeg søkte på jr. all girl elite å jeg kom inn. Det var helt utrolig. Det er det beste jr. vi har i klubben. Klubben heter NRC Tigers. Det er den største klubben i Norge. Det er forskjellige lag på samme alder. Å det er ikke så vanlig å komme rett inn på jr.all girl elite. En av venninnene mine kom ikke inn å hun ble kjempe lei seg.Men hun søkte på jr. coed elite å da kom hun inn på det laget. Her finner du mere info om cheerleading viss dette interiserer deg http://www.nrctigers.com/

Detter er fra det gamle laget mitt

http://www.youtube.com/watch?v=mN6Q2UxQ8L8

http://www.youtube.com/watch?v=ewoD7aZ_r4E

http://www.youtube.com/watch?v=Ym-Nj1MlC6k

 

FRIDALK<3

i går + PARIS !!

igår !

Etter skolen så var jeg hjemme med amanda (BFF). Vi spiste å så dro vi på trening. Det var kjempe gøy vi øvde på stunts,pyramide og dans. Vi fikk nye formasjoner i turn serien + at vi måtte ta bort step turninga fordi vi hadde forlangt show. Etter treninga så var jeg ute med vida og andy. Vida og Andy er mine aller beste venner jeg kan snakke med om absolutt alt. !

idag ...

Idag etter skolen så har jeg gjort lekser med nima. Jeg gjorde masse lekser idag fordi jeg får ikke gjort det på torsdag fordi da er det paris. Nå skal jeg snart spise middag å finne på noe annet. Vida skal ringe meg når hun har spist så skal vi finne på noe sammen.

 

tengte å skrive litt om paris etter på <3

 

 

FRIDALK<3Bilode fra sommeren :D

Har norsk !

Hei !
Nå har vi norsk å da er det lov å høre på musikk men alle driver med snapchat og kik. Jeg liker ikke norsk !

FRIDALK<3

Ferdig med generalprøve ?

Heei!
Nå er jeg ferdig med trening å generalprøve. Det gikk kjempe bra. Det er første gang vi kjører hele showe med musikk å gjør alt. Alle stunts stod. Pyramiden sto ikke på alt men på noe. Vi lærer jo pyramiden i forje uke så vi har jo ikke øvd fult så mye på den. Er stolt over de vi klarte idag til å bare ha kjørt showet 1 gang før vi viste det frem. Kun 4 dager igjen. Dette blir supert ! ?

FRIDALK<3

Natta !

Da skal jeg legge meg da. Må være utvilt til imorra for da er det generalprøve. Idag har jeg hat en super dag med en super god kompis. Håper dere også har hat det supert. Har også sett en film som heter dark shadows tror det skrives sånn. Det var sånn passe bra men den var på en måte litt slitsom å følge med på syns jeg da? haha natta !

FRIDALK<3

innkjøpene <3FRIDALK<3

Får ikke gjort det ;(

Hei :(
Får ikke lagt ut bilder av innkjøpene idag men skal gjøre det iløpe av morgen dagen. Hører på musikk å skal legge meg. ? Natta ! God helg

FRIDALK<3

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits