Planer

Hei ! 

 

I dag har jeg en del planer, men ikke veldig store. Etter skolen så skal jeg på senteret med Vida og Celine for å kjøpe halloween ting til halloween festen imorra. Jeg må også begynne å pakke til Paris for det er jo ikke så lenge til. Vi må være på flyplassen klokka. 15.00 på torsdag så jeg har jo ikke så mye tid til å pakke. Imorra så er det halloween trening også skal vi trene med et annet lag som heter lakers. Det blir gøy siden vi ikke har trent med dem før. Vi skal trene med dem siden de ikke har hall å trene i så da skal vi trene med dem. Etter trening så skal jeg på halloween fest på skolen, men vet enda ikke hva jeg skal være så jeg håper å finne no etterpå i dag. 

Fra torsdag til søndag blir det nok ikke no blogging pga. jeg er i paris å ikke får tid til det, men som dere sikkert har merka så er ikke blogg motivasjonene helt på topp. Det er litt mye som skjer nå som det er paris og bare litt over en uke til at pappa skal flytte. Jeg skal prøve å blogge litt bedre, men det kan hende jeg tar en liten pause.... 

 

 

-FRIDALK

 

 
Savn sommer 2013

 

LOVE SUMMER 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 

 

 

 

-FRIDALK 

 

1 uke

Hei ! 

I dag så er det bare 1 uke til jeg drar til Paris med laget. Jeg gleder meg like mye som jeg gjorde første gangen jeg skulle dit. Det var så fint der og nå som det er så mange nye bli det gøy å dra på vår første reise sammen. Jeg skal bo på rom med Thea,Veronica og Betina som jeg hadde ønsket. Jeg skal ta med kamera,men vet ikke om jeg får tatt så mye bilder... kommer an på om jeg gidder å ta det med dit vi skal osv. Ellers har jeg ikke så mye å blogge om egentlig for tiden. 

 

 

-FRIDALK 
Blogger jeg leser


 

 

Jeg leser også andre blogger noen ganger, men dette er de jeg leser mest . Trykk på bildene for å komme til bloggen. 

 

 

 

-FRIDALK
                                                                                                                                                                         

bilder med celine 

 

 

//hva synes du?// likte du bildene?//

 

-FRIDALK 

Acne

Hei! 

 

I dag etter skolen så skulle jeg til stømmen med Celine for å møte en kompis. Så på morningen i dag skulle jeg få litt penger til mat også sier mamma bare sånn helt plutselig siden du har vært så flink på skolen skal du få meg deg penger til å kjøpe et acne skjerf. Jeg ble uyrolig oversaka og veldig glad ! Hadde egentlig lyst på vinrødt eller lyse grått, men det var utsolg så derfor kjøpte jeg mørke blått. Er utolig fornøyd med det å gleder meg til å bruke det. Jeg kjøpte på en butikk som heter studio G 12 og det kostet 900kr. 

 

 

-FRIDALK 
Øve,øve,øve

Hei ! 

 

Rett etter skolen i dag så dro jeg hjem for å øve til naturfagsprøven til imorra. Typisk meg å øve dagen før... Når jeg hadde kommet hjem så lagde mamma sveler siden hun ikke var helt i form.Hun hjalp meg med å øve. Vi skal ha prøve om stoffer osv... i naturfagen. Jeg er ikke så veldig glad i det må jeg si. Det er så mange formler og masse rart. Nå skal jeg sanrt på trening og da reiner jeg med at vi skal øve på showet til Paris. Det er jo ikke så alt for lenge til vi skal dra. Jeg gleder meg sykt selvom jeg var der ifjor. Det er så fint der! 

 

-FRIDALK 14.10.2013

Hei ! 


I helga så laget jeg en sminkevideo. Jeg har ikke fått lasta den opp før i dag fordi nette er ganske dårlig nå, men her er den.

 Om du har noen forslag ellerno til hvodan videoer jeg kan lage så er det bare å kommentere det !

 

-FRIDALK

svar: spørsmålsrunden

 

 

 

-FRIDALK

08.10.2013

Hei ! 

 

I går etter trening så farget jeg håret rødbrunt. Det ble en del ujevnt, men jeg dro til frisøren rett etter skolen i dag med Celine også stripet jeg håret. Kan sikkert legge ut et bilde imorra. Tok bilder med drakt i går på trening så her er noen bilder. 

 

-FRIDALK
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits