Taco kveld

Hei !

Idag ahr jeg vært med Nima og dennis hele dagen. Siden mamma og pappa skulle bort lagde vi taco. Vi har ikke gjort stort annet:D

FRIDALK<3 

Forandring ..

Nå skal jeg forandre på romme mitt. Jeg skal male den ene veggen min å litt forskjelli detter er bilder fra sånn rommet er nå. Litt rotete å dårlige bilder men,men skal legge ut bilde hvordan det blir når det er ferdig.

FRIDALK<3

svar på spørsmålsrunden !!

 

 

 

 

FRIDALK<3

Konkurransen !

Hei !

Igår var det konkurranse det var kjempe gøy.Vi hadde oppmøte klokka 10 i drammens hallen. Vi var der til sånn ca.halv 7 på kvelden så det varer ganse lenge. Dette var siste åre som de arrangerer eiker åpen.

 

RESULTATER FRA DEN KATEGORIEN JEG VAR MED I

Junior Cheer All Girl Elite
1 Viqueens UTROLIG 260,0
2 charmers Enchanted 238,0
3 Flyktninghjelpen Tigers Jr All Girl Elite 237,5
4 oktober Galaxy Gold Elite 225,5
5 København Cheerleaders Junior Elite 206,0
6 Stavanger Cheersport SILVER 201,5
7 Bergen Storm Storm Skylight 184,5
8 Pors Pride Paws 175,5

Vi kom på 3. plass det var bare et halv poeng unna 2.plassen men jeg var fornøy med 3. Det var så utrolig gøy neste konkurranse er en stund til.

  

Mere om konkurransen finner du på linken nedenunder:

http://www.cheerblogg.no/2012/11/7494/

 

 

 

De bildene jeg hadde tat har jeg ikke lagt ut enda fordi at jeg ikke fikk tid på lørdag,søngag var det konk å idag har jeg vært på trening å har ikke hat tid men skal legge dem ut så fort jeg kan. Jeg reiner med at spørsålsrunde snart er slutt men sier ifra om det.

 

FRIDALK<3

På vei !

Hei !
Nå er vi på vei til konkurransen.
Jeg er super spent.

FRIDALK<3

Www.amandamob.blogg.no

dagen min !

Idag har jeg vært med vida. Vi har vært i skogen å tat bilder. Det var kjmpe gøy, men når vi kom dit så hadde vi ikke minne kortet i kaemeraet så da måtte vi dra hjem å hente det å så dra tilbake. Kameraet er ikke så bra så det ble ikke så mange brae bilder men,men. Skal legge ut bildene sesere idag. Tror spørsålsrunden kan vare litt legere en til mandag så da legger jeg bare ut et innlegg om det når det nærmer seg.

 

 

 

Imorra er det kokuranse igjen (Eiker open) Jeg gleder meg utrolig mye. Det er i dramen å vi skal være der klokka 10 på morningen. Klakka 5 skal vi på matta å oppte. Det var kjmpe gøy i paris så det skal bli gøy men det som er det morsomste er ikke viken plass man kommer på.Det som er viktig er å opptre være på matta og ha det gøy med lage.Vise hva vi kan. Det er mange som tror at cheerleading bare er duskedamer som står å heier på fotball kamper osv .... men det er det ikke. Det er en lag sport for både gutter og jenter. Det er forskjellige lag fra alder å utifra hvor du bor. Du trener styrke,kondisjon osv.... Det er også viktig med lag samarbeid. Det var litt om cheerleading.

Husk spørsmålsrunde

FRIDALK<3

Frokost med Vida ?

Nå sitter jeg og Vida å skal spise frokost. Etterpå skal vi ha Photoshot gleder meg ..... Elsker å ta bilder !!

FRIDALK<3

BJ natter !

Hei !

Vida natter !! Jeg var på generalprøve idag å det gikk kjempe bar fikk til det meste så det var ganske bra. På slutten av treninga fikk vi kake....nammm Når jeg kom hjem så kom vida til meg å da lagde vi pizza.Etter at vi hadde spist så har vi bare hørt på musikk og vært på pc-en. Må få inn lit flere SPØRSMÅL !! 

FRIDALK<3

Generalprøve om få minutter ....

Hei !

Da var det generalprøve om få minutter. På en fredag også da...... men,men. Vi skal øve å vide det for noen andre. Vi skal øve litt mere før konkuransen på søndag. Gleder meg til søndag det er så gå å stå på matta med lage å vise hva vi kan.  Minner om spørsmålsrunden DET ER BARE Å SKRIVE KOMMENTARER MED MASSE SPØRSMÅL !!!

 

FRIDALK<3

Spørsmålsrunde !

Hei !

Da tenker jeg å ha spørsmålsrunde. Dere kan stile spørsmål fram til mandag. Skal prøve å få hjel av en vennine av meg til å få svarene på video, men det er ikke helt sikkert. Da er det bare å spøre i vei....  Svarer ikke på unødvendige spørsmål.

 

 

Imorra er det generalprøve til konkuransen !! gleder meg ......

 

FRIDALK<3

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits