Motivasjon

Som sikkert de fleste har merka så har jeg ikke blogga. Jeg har mistet litt av motivasjonen nå og tenker jeg tar en pause og ser om jeg får tilbake motivasjonen, men før det så ville jeg bare si at på kokuransen på Søndag gikk det veldig bra. Vi fikk 2. plass og da ble jeg så glad!! 

 

-FRIDALK 

New in from Saturday


//bikbok//299kr//499kr//

//h&m//249kr//


//h&m//199kr//


//Laundry//3999kr//

 

 

 

 

-FRIDALK

Boot Camp

Etter skolen i dag så var jeg med Celine og vi så på en film som het Boot Camp. Den var veldig spennende. Det haldlet liksom om at det var bortsemte barn også sendte foreldrene dems dem på en leir. På den leiren så ble de slått og de måtte arbeide. Det var veldig streng på den leiren og det var mitt ute på en øy, men foreldrene viste jo ikke at det var sånn der. Før så var det faktis noen sånn leirer så det var litt hardt å se på den, men jeg anbefaler å se den virkelig !! 

 

 

 

-FRIDALK
Vide: Showet i paris

Har helt glemt å legge ut video av showet. Det var bare en som filmet det som jeg vet, men det er ihverfall en video da. På Søndag så skal vi konkurere igjen på Norwegian Open. Jeg Gleder meg veldig og skal ta med kamera så kanskje noen kan filme det. Vi har endret litt siden Paris så jeg håper det går bedre denne gangen. 

 

 

-FRIDALK  

 

Dårlig blogging

Nå har det vært litt fravær, men jeg fikk ikke tid til å blogge. 

På Søndag så drev jeg på med det nye rommet mitt.... flyttet på ting og ryddet. Etter det så var jeg en tur hos pappa og spiste middag. Han fikk en lite gave siden det var farsdag, kjempe hyggelig. Så var jeg hos pappa litt, men jeg skulle møte Andrine så jeg dro til henne og da fikk jeg ikke blogget..... På Mandag hadde vi lang da til halv 3 også var det trening. Jeg ble hentet på trening for å dra rett til IKEA. Jeg kjøpte soffa,komode og et stativ til rommet. Glerder meg sykt til at det blir ferdig nå! I dag så har jeg vært på Strømmen med Synne,Amanda,Madelen og Maria. Det jeg kjøpte var egentlig bare mat. Vi følte litt at vi spiste hele tiden. Nå er jeg hos pappa og hører på musikk,er så utrolig trøtt. 

 

 

-FRIDALK

 

 

Noen nye musikkfavoritter :

 

 

 

 

 

 

 

//hva synes du om sangene?//liker du noen av dem?//

P A R I S

Dette blir et litt langt innlegg med bare bilder fra Paris. Etter dette kommer jeg nok ikke til å legge ut mere om det. 

 

-FRIDALK

 

 

New in

I dag startet dagen med å kjøre Vida til stallen og en tur til strømmen. Jeg skulle møte Marte og en vennine av henne,Marie. Hadde ikke sett Marte på en god stund så det var fint å se hun igjen. Nå har jeg nettopp kommet hjem og driver å rydder rommet. Jeg skal få nytt rom så når det er helt ferdig så kanskje jeg lager en video om hvordan det er blitt. Jeg skulle egentlig kjøpe en lue og en bukse, men de hadde ikke det jeg skulle ha så derfor så ble det bare en sminkemappe/toalettmappe og en lip gloss.

 

 

-FRIDALK 

 //Butikk: bellas emne//299kr// 

//butikk:Kicks//170kr//


P A R I S

 

 

Jeg legger ikke ut alle bildene i et innlegg siden da blir det så mange, så jeg tror jeg legger ut et innlegg med bilder imorra også. Må bare si at dette har vært den beste turen jeg har vært med på sammen med laget. Jeg har stor kost meg og vi har fått mange nye herlig jenter på laget. Det er også bedre miljø nå og vi har det veldig bra sammen. Tror dette kommer til å bli en bra sesong!!

 

-FRIDALK

P A R I SPå Lørdag ringte vekkeklokka halv 9, men det tok en stund før jeg og Betina gikk for å spise. Siden jeg er veldig kresen så likte jeg ikke så mye av det som var der.  Derfor spiste jeg  polarbrød på rommet. Vi hadde litt tid før vi skulle møte opp til konkurranse klokka halv 1, så vi gikk å kjøpte starbucks. Vi gikk litt rundt på disney store og de butikkene som var. Vi tok på oss drakter og sminket oss før vi skulle møte opp. Det var tid for kunkurranse og vi skulle konkurerre mot 9 andre lag. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå. Vi hadde jo ca. halve laget nytt. Vi varmert opp og snart var det vår tur til å gå på matta. Det var så varmt der!! Det var vår tur til å kjøre show så nå gjaldt det.... hadde noen feil og noen fall, men det gikk helt greit til å være vår første konkurranse sammen. Dagen gikk og premiutdelingen kom. De ropte opp og vi kom på 4.plass. Jeg ble egentlig ganske fornøyd. Etter at konkurransen var ferdig så hadde vi litt tid til å dusje og gå i disney village. Så hadde vi banket hvor vi hadde pyntet oss i kjoler eller annet penttøy. Det var veldig koselig med laget og vi hadde det veldig bra resten av kvelden. Jeg ble mye bedre kjent med Cecilie, Julia, Stina og Rebekka og det er jeg glad for. De er så utrolig herlige jenter å være med. Vi måtte være på våre egene rom 11, men det ble ikke natta med en gang for å si det sånn.... Vi prata om alt mulig rart , så på tv og hadde latterkrampe. Vi sovna til slutt da. 

 

På søndag skulle vi møte klokka halv 10 eller 10 ellernohusker ikke helt, men da måtte vi være ferdig pakket å klare til å resie. Vi skulle dra på sightsing og stopp blandt annet ved eifiltårnet. Jeg som hadde vært på det før syntes ikke det var sånn veldig gøy, men siden jeg satt med Rebekka og vi satt rett ved Cecilie, Julia, Stine og mange andre så gikk det helt fint. Når vi stoppet ved eifiltårnet så gikk jeg rett bort til en sånn "kjosk" å kjøpte crepe altså pannekake med nutella og jordbær. Det var så godt og jeg tror faktis det er noe av det beste jeg har smakt! Jeg hadde med kameraet da så jeg fikk tatt noen bilder, men ikke så veldig mange. Vi stoppet også et annet sted utenfor en sånn byggning. Vet ikke helt hva det var siden jeg ikke fulgte helt med. Vi stoppet ved eifeltårnet et kvarter mens det andre stoppet bare i 10 min. På det andre stoppet tok jeg noen stunte bilder med gruppa mi. Vi dro til en resturant for å spise middag, men jeg likte ingen ting av det vi fikk eller jeg likte lasagnen, men det var ikke ferdig stekt og jeg ble veldig kvalm så da spiste jeg det ikke. Når middagen var ferdig så kjørte vi videre til flyplassen og skjekket inn. Det som var veldig dumt var at det nesten ikke var noe å spise der og det var utrolig dårlig, fikk spist en halv baguett. Så reiste vi hjem og alvsluttet turen. 

 

-FRIDALK

 

Legger ut flere bilder imorra 

Video: innkjøp fra Paris 2013

 

 

 

-FRIDALK

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits