Dag 5

Ja en lang dag i dag. Men om noen få min. er det ut å fyre opp fyrverkeri. Noen som gleder seg ?!?!? Jeg gleder meg veldig!

FRIDALK<3

Dag 4

På starte av dagen så dro vi til slalombakken. Der var vi helt til det stengte. Det var utrolig gøy å stå med så mange. Men det var litt mye venting noen ganger fordi det var litt forskjellig nivåer på noen. Men det gikk bra. Når vi kom fra bakken så var det middag å så var vi barna ute. Litt senere på kvelden så tok jeg og Ingrid badstu til vi koka. Så når vi var så varme at vi ikke orka mere snøbada vi. Det var syk deilig. Når vi hadde dusje så starta vi å se på the hunger games. Fikk bare se 1 time av den siden det gikk ikke an å se mere så det var utrolig dumt. Har prøvd mange ganger men det funker ikke. Ja så var det kvelden da.


FRIDALK<3

Lørdag !

Resten av lørdagen så tok jeg bilder å så på modig filmen. Har ikke fått blogge siden jeg har gjort mye annet. Er på en hytte å vi er 19 stk. til sammen. Vi har gjort noe vær dag. Men det var det vi gjorde.

Kan ikke legge ut bildene nå men når jeg kommer hjem å har en pc så skal jeg legge dem ut.FRIDALK<3

Nyttårsaften !

FRIDALK<3

Dag 3 så langt !

Idag har jeg faktisk sovi litt lenge. Spist frokost med 3 andre familier.Etter det så var jeg å pappa på lang ski tur. På veien så stoppa vi på ausli seter å spiste sveler. Vi kom til hytta igjen. Å nå sitter vi bare i stua å koser oss. Nå kommer resten fra ski tur og skal ta badstu.

FRIDALK<3

Dag 2

Jeg fikk ikke blogge igår så gjør det nå.
Igår sto jeg opp tidlig å fikk spist frokost klokka 9. Det synes jeg er veldig tidlig. Pleier å sove da men..... Så dro vi til bakken å sto på slalom. Det var utrolig gøy! Har ikke stått i vinter enda. Etter at vi hadde vært i bakken så dro vi til den hytta vi har leid. Den er sykt stor. Resten av kvelden var vi der å koste oss med alle de andre.

FRIDALK<3

Bilder fra dag 1 !

Hva synes dere ?

FRIDALK<3

Dag 1

Dag 1 på fjellet.
Idag så dro vi til Skei kampen. På veien stoppa vi å spiste. Det var ikke mye trafikk idag. Det var veldig brast vi slapp å stå i kø. Vi har campingvogn på Skei kampen (vinter camping). Når vi nesten var fremme så kom pappa på at nøkkelen til spiker bua lå i bilen hjemme. Pappa og en kompis måtte ta ut det glasse i døra å lokke opp. Etter at vi kom oss inn å hadde fiksa litt ting sto vi en liten tur på langrenn ski. Det var en veldig kort runde men bedre en ingen ting. Vi ble bet på middag hos noen vi kjenner så da dro vi dit å spiste og hadde det hyggelig.Så har jeg vært litt ute etter det. Så det var det jeg har gjort idag.

IMORRA
Imorra skal vi på en hytte vi har leid men mange andre. Vi blir 19 stk. Til sammen. Gleder meg litt men ja.... Skal feire nyttårsaften med alle sammen så det skal bli gøy.


FRIDALK<3

Spise hele tiden ?

Det eneste man gjør i jula er å spise...
På julaften var det først middag så riskrem å etter det så vr det jo kafé og små kaker. Sånn var det 1 jule dag og 2 jule dag. Det blir mye mat ja.
Synes dere at dere spiser mye ?? Eller hvordan er det med dere ?


FRIDALK<3

1 jule dag

Idag har jeg ikke gjort stort har sovi til 1. i dag. Så har jeg sett på tv,gått igjenom det jeg fikk igår sett litt på det. Fikk mye fint syns jeg å ble fornøyd. HVA FIKK DU  TIL JUL ?!?!?  Vi har vært hos farmor å spist ribbe idag. Veldig godt med ribbe.Mye dessert alle dagene  ...... flere som har det sånn ?!?!? Så har jeg sett litt forskjellige filmer som haqr godt på tv. HVEM FILMER HAR DU SETT I JULEN HIT TIL ?!?!? Imorra skal vi til bestemor og bestefar og spise. Tremeningen min kommer å noen flere. En ting jeg savner når man ikke får treffe venner er barn på min egen alder men sånn er det når man ikke er så stor famile. De fleste er mindre en meg.... noen som skjenner seg igjen  ?? Jeg hadde en super kveld igår! fikk det jeg ønsket meg mest penger. Fikk til sammen 6750kr. Det ble jeg glad for. Så fikk jeg litt til som ikke var penger som jeg også ble glad for da. Håper du også hadde en super jul !!

 

 

FRIDALK<3Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits