dagen på fjellet i dag

Dagen startet  med egg og bacon. Det tok sin tid før vi dro opp til bakken. Vi sto i et par timer før vi gikk inn på nystua såkalt varmestua. Der tok vi oss en kakao og en vaffel. Så begynte det å snø og da kom tåka så da dro vi til noen vi kjente. Tok en rask middag i dag, bare slang i oss noen pølser, ahahh. På campingen i dag så har det vært fakkeltog så da tok jeg noen bilder, men det ble så dårlig kvalitet.... uansett legger jeg de ut. Det blir så kjedelig uten bilder. 

Jeg er ganske tom for ideer om hva jeg skal blogge om så fint om dere kunne kommet med noen forslag i kommentarfeltet. 

-FRIDALK
Masse snø

Nå er jeg på fjellet og det første vi måtte gjøre når vi kom fram var å måke snø. Vi kom ikke inn fordi det var så mye snø. I dag så har jeg stått i bakken med Truls og Marte, men orket ikke stå så veldig lenge. Er ikke helt i slaget og sliter med å ha vondt i øret. Har ikke fått tatt noen bilder her ennå, men skal nok få tatt noen bilder etter hvert. Det var veldig godt å komme på fjellet. Synes det var godt med litt snø etter som det bare regner hjemme. 

-FRIDALKslenger med et gammelt bilde

pakket og klar

I dag så har jeg vært en tur på senteret for å bytte noe, men det var så lang kø så da fikk jeg ikke byttet det jeg skulle. Imorra så drar jeg til Skeikampen. Det skal bli godt å få kjørt litt ski og gå litt på ski. Hjemme regner det så mye og det fins jo nesten ikke snø. Marte skal også på skei så jeg gleder meg masse til å stå på ski med henne! Får ikke laget romvideoen pga jeg drar på fjellet, men nå lover jeg at den skal komme ut så fort jeg er hjemme. Har ikke hat tid til å lage den så derfor har den ikke kommet. 

-FRIDALK

 
Sverige

I dag har jeg vært i Sverige med Vida. Jeg skulle egntlig se på en ski jakke, men den hadde de ikke så derfor så handlet jeg bare en olabukse og noen små ting. Vi spiste en god lunsj. Kjøpte også godteri og litt mat. Når jeg jkom hjem så jeg på Hjemme alene 3. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av nå som jeg kan det. Kan ikke låve at romvideoen kommer med en gang fordi jeg skal dra på fjellet med pappa og jeg er ikke helt ferdig med rommet mitt heller. Rommet ho pappa er veldig lite, men kan sikkert lage en liten video der også. 

-FRIDALK 
 

 
Video: julegaver 2013

sett på 720p HD for mye bedre kvalitet

 

-FRIDALK

Jul 2013

Nå er det en stund jeg har blogget, men jeg har ikke hatt så mye tid til det. På julaften spiste vi pinnekjøtt med poteter og kålrabi stappe. Til dessert spiste vi riskrem med bringebær saus, også julekaker og is mens vi åpnet gaver. I år fikk jeg flere gaver en i fjor. Det var egentlig helt greit å få noe annet en penger selvom det var det jeg ønsket meg. Fikk mye fint så da gjorde det ikke så veldig mye. Jeg hadde det veldig fint med familien og vi så på mange julefilmer, blant annet reisen til julestjernen og polarekspressen. 


1.juledag: Jeg,mamma og broren min dro til bestemor og bestefar. Vi skulle spise lunsj og kose oss sammens med mange andre. Det ble servert masse god mat, horn, reker, ribbe, julepølse, kjøttkaker og masse mer. Etter vi hadde spist så snakket vi og så var det kaker og is. Dette er noe vi gjør hvert år. Jeg synes det er helt greit fordi det er liksom i jula hvor alle er samlet og koser seg. 

Hva pleier du å gjøre i jula?//har din familie noen tradisjoner? 

-FRIDALK

 
video : Christmas eyemakeup Frida

 

-FRIDALK

video : Christmas eyemakeup Nora

 

sett på 1080p HD for mye bedre kvalitet 

 

-FRIDALK

Med Vida og Nora

Hei♥

I dag har jeg vært med Vida og Nora. Vi har spist og laget 2 videoer. Riktig når de kommer vet jeg ikke, men det skjer litt nå framover mot jul. Så fort jeg har mulighet så skal jeg rediger dem. Det er sminkevideoer. Klokka kvart på 5 dro jeg på trening noe som var veldig hyggelig. Vi øvde på juleshowet vårt som er på Lørdag. Jeg gleder meg veldig siden det er så gøy å stå på matta. Selvom det bare er en avsluttning så er det ganske gøy fordi man kan se på de andre lagene fra klubben også. 

 

-FRIDALK
17.12.2013

I dag har det ikke skedd særlig mye. Jeg har vært på skolen og det var en helt vanlig skoledag. Etter skolen har jeg vært med Synne,Betina og Amanda. Nå snart skal jeg til pappa en tur siden vi skal pynte juletre. Så når jeg kommer hjem ihjen skal jeg nok bare slappe av. 

Romvideo kommer, men jeg skal bare få fikset noen små ting først ♥

-FRIDALK
 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits